Nascut per la Festa de Major de Terrassa de l’any 1988, no hem deixat de participar en cap festa tradicional del calendari anual (des de Reis a Cap d’any ), hem acompanyat tota mena de danses tradicionals, gegants, nans, bestiari, cavallets, esbarts, bastoners… i al llarg d’aquests anys, hem pogut anar fent un seguit d’activitats que us volem explicar.

Hem participat en els festivals de música més assenyalats del país : Tradicionàrius, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, Danses a la Plaça del Rei, Treure-Ball de Terrassa, Mercat de Música Viva de Vic, Solc – Lluçanès, Primavera musical del Pla de l’Estany, Girona – Folk, Mostra de Música de Valls, Mercè-Folk, Escola d’Estiu de Música Tradicional de Matadepera, la Fira d’espectacles d’arrel tradicional a Manresa… A més de diverses actuacions a França, Itàlia, Anglaterra, Luxemburg, Mònaco i Islàndia.

Pel que fa a festes tradicionals, hem actuat en les festes majors de Girona, Barcelona, Olot, Mataró, Badalona, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Pallerols, Tarragona,Terrassa… per destacar-ne algunes. Per Corpus a la processó de Barcelona, a Taradell per la festa del Toca-sons, a Bellver de Cerdanya per la fira de Sant Llorenç, a Vilanova i la Geltrú i Esparreguera per la cavalcada de Reis, per carnestoltes i la festa de la Sta. Creu a Terrassa, a Vic i Calldetenes per la revetlla de Sant Joan, a les festes del batre de Lluçà…

En el món audiovisual hem enregistrat diversos programes a la Televisió de Catalunya -Víbria, Sardana, Tarasca i Rodasons- i algun vídeo clip per TVE-Sant Cugat. Hem editat en vídeo l’espectacle Quina Canya. El primer disc del grup és Filomena (1994), el segon disc és Crits…! Ball d’envelat, amb la discogràfica Tram (1997) i el tercer és el CD-ROM Bon Nadal (Temps Rècord,1999) a més de col•laborar en els discos-catàlegs del Festival Tradicionàrius (Tram, Barcelona, 1993, 94, 95, 96, 97, 98 i 00). I ara acabem de publicar el 4t. CD del grup Festa Major de Terrassa (Temps Record, 2002) i per celebrar el 20è aniversari el nou disc Set de nou (Temps Record 2008).

En espectacles infantils som col•laboradors habituals de La Roda d’Espectacles al Carrer, la Fundació Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils, el SEDEC del Departament d’Ensenyament, Pedagogia de l’Espectacle, El Sac de Danses i Rialles; amb ells hem actuat a nombroses poblacions. Pel que fa a recuperacions de danses hem tingut la sort de participar en la restitució de les danses de les Falles d’Isil, en el Ball de l’Arbre de Matadepera, en l’Estapera de Terrassa, en el ball de Pabordes de Sant Andreu de Palomar, en la Dansa de Canuts i Rams a Agramunt…